tisdag 8 januari 2013

Fint år ändå

Äh. Blev ju ingen bild. Kanske blire det sen. Nu snart i Uppiz igen men ska faktiskt inte sova hemma den här natten heller, klockan halv fyra fika med Chips och sen ska jag följa med honom till hans sjukhus och göra min sista jour (men bara till midnatt är det sagt, efter det ska jag låna ett jourrum). Sen är det bara fem schemalagda dagar kvar! Sjukt.

Vackra dagar har det varit. Efter en fantastiskt konsert på Hijazz i fredags med Västeråsbesök i form av Fluff och en...intressant utgång efteråt så var det släktkalas med härliga dalasläkten på lördagen innan vi for upp till Syster Sus folkhögskola. Bilutflykt i Hälsingland, som var vackert till och med i januarigrått. Utflyktandet avslutades med otroligt god indisk mat. Sen tillbringades ett par timmar i fotostudion, fotandes och filurandes tills batteriet i kameran dog. Vikken söndag!

Igår åkte jag till älsklingen i jobbestaden, behövde lite pepp och kraft i stressen. Frågade honom vad han ville kallas i bloggen. Han sa mr.X. Tråkigt. Blir Biggles istället. Vi hade i alla fall det mysgott och det var bra. Vi ska ju ändå bo ihop och så;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar